Boven aanzicht 1 De auto's

Loonbedrijf R.J. Wardenier is in 1993 opgestart. Robert Wardenier heeft het toenmalige Loonbedrijf M.J. Benus overgenomen op 1 september 1993. Bij de overname werkten er 6 personeelsleden. Bij Loonbedrijf Benus was 70% akkerbouw en 30% veeteelt.
In de loop der tijd is dit verandert en zijn de percentages omgedraaid. Daarbij veranderde ook het machinepark. De getrokken hakselaar werd omgeruild voor een zelfrijdende Claas hakselaar en de getrokken zodenbemester voor een zelfrijdende driewieler. Op akkerbouw gebied is Loonbedrijf R.J. Wardenier niet stil blijven staan.
Het twee fase bietenrooien is omgezet naar een 1-fase bunkerrooier en het akkerbouw gebeuren is uitgebreid met de bloembollenteelt. Van planten tot oogsten en alles wat er tussenin zit. Ook was Loonbedrijf R.J. Wardenier actief in het grondverzet met kranen en dumpers.

Per januari 2016 is loonbedrijf Wardenier zich gaan specialiseren op akkerbouw  werkzaamheden en bloembollen teelt. De veehouderijtak is afgestoten net zoals het grondverzet. We hebben deze keuze gemaakt om ons zo goed mogelijk te richten op akkerbouw en om ons zo goed mogelijk te specialiseren.

Wij hopen dat we u van dienst mogen zijn.